Days without you.ASSALAMUALAIKUM.

Hari ku harus dipenuhi dengan kehadiranmu
Sayangku fikiranku hanya dipenuhi dengan senyumanmu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu

Hari ku harus dipenuhi dengan kemanjaanmu
Cintaku fikiranku hanya dipenuhi dengan suaramu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu

Tipu kalau saya cakap hari-2 saya bahagia tanpa awak. Tipu kalau saya cakap hati ini tak pernah merindu. Awak pernah cakap, setiap kli kita bergaduh awak ja akan cari saya. Awak ja akan minta maaf even bukan salah awak. Saya mengaku, semua tuh. Orang cakap, ego lelaki sgt-2 lah tinggi. Tapi, dlm kes kita saya rasa lg tinggi ego saya. Saya tahu awak tunggu saya cari awak kalau kita gaduh. Mmg saya nak cari awak. Tapi, ego saya yg halang. Saya tak tahu kenapa tinggi sgt ego saya. 

Bukan niat saya marah-2 awak nak buat awak benci saya. Bukan niat saya nak buat awak hilang sabar dgn saya. Apa yg saya tahu, saya nak awak selalu ada dgn saya. Awak perasan tak, saya dah mula jadi seorang yg penyabar dari dulu. Saya ikut cara awak. Saya mula biasakan diri saya dgn minat awak. Maybe awak tak perasan. Sokayyyy. Saya tak salahkan awak. :)

Awak, tak pernah terlintas pon saya nak cari pengganti awak. Sesaat pon tak pernah terlintas saya nak curang dgn awak. 5 bulan kita bersama, saya mula sedar betapa awak cuba pertahankan hubungan kita. Saya tahu awak sayangkan hubungan kita. Awak, sorry kalau selama neh perangai saya tak pernah tunjukkan yg saya sayangkan hubungan kita. Saya suka cari pasai kann? Selalu sgt buat awak marah. Sorryyy. 

So, saya rasa buat masa neh better kita buat hal masing-2 dulu. Awak dgn dunia awak, saya dgn dunia saya. Bukan bermakna saya tak sayangkan hubungan kita. For sure, hari-2 saya sunyi sgt tanpa awak. Cuma saya rasa kita masing-2 perlukan ruang untuk berfikir. Kita perlukan ruang untuk merindu. Mana tahu nanti, kita sedar salah kita selama neh and masing-2 cuba menjadi yg terbaik antara satu sama lain. Saya sayang awak sgt. :')

p/s : Sincerely from the bottom of my heart. Kalau lah awak tahu saya menitiskan air mata masa menaip semua neh. :'/